Anlita alltid flyttfirma

Hej igen allihopa! Hoppas ni mår bra. Själv är man smått stressad i och med den kommande flytten, men är såklart taggad på att starta mitt nya jobb. För alla er som är eller kommer att befinna sig i en liknande situation så tänkte jag skriva lite om (och varmt rekommendera) LIFTAB, en flyttfirma i Sollentuna, Täby och Lidingö.

Som ni antagligen redan vet så ska jag ju flytta till Sollentuna om ett par veckor just på grund av mitt nya jobb. Det känns såklart spännande, men samtidigt lite nervöst. Dock så känner jag ju, att med allt som pågår just nu och det nya jobbuppgifterna som ska nötas in, att det skulle vara otroligt värt och skönt att kunna överlåta själva flytten till en flyttfirma för att det ska kunna gå så smidigt som möjligt. Vill undvika att den här flytten bara ska bli jobbig för mig och att jag ska kunna lägga tid och energi på andra saker som jag hellre skulle vilja prioritera.

Det är där den här flyttfirman kommer in i bilden. Sist jag flyttade för ett par år sedan inom Stockholm så tog jag hjälp av just LIFTAB. Kan lugnt säga att det var det bästa beslutet jag kunde ha gjort. Jag slapp stressen och det va snabbt, enkelt och totalt prisvärt. Företaget jobbar väldigt flexibelt och tar hand om hela flytten, alltså från packning till uppackning. Dessutom kan man välja mellan fast pris eller timtaxa, vilket är toppen för dem som kanske bara vill ha hjälp med de tyngre sakerna.

Ett tips är att begära en offert innan man anlitar bara så att man har full koll på exakt vad man får och hur mycket det kommer kostar. Det bästa är att man verkligen känner att firman har fokus på att kunden ska vara nöjd, vilket jag tycker är precis så det ska vara!